You are currently viewing Hvilken julekalender kommer i 2022?

Hvilken julekalender kommer i 2022?

Julen ‌nærmer seg og ‍det‌ er på tide å begynne‌ å​ lure på hvilken julekalender som vil fortrylle⁢ norske TV-skjermer i 2022. Med ⁣et utallige antall muligheter,‌ fra klassiske favoritter til spennende nykommere,​ er det alltid noe ​for enhver smak når⁣ det gjelder‍ denne tradisjonelle julegleden. Så slå deg ned med​ en⁤ kopp varm ‍kakao og la oss utforske hvilken julekalender som ‍vil spre glede og ⁤spenning i år!

-⁢ Spennende nyheter om julekalenderne⁣ for 2022

I 2022 kan vi glede oss⁣ til en‌ rekke spennende julekalendere ⁢som vil fylle‌ desember⁣ med ⁤glede og ⁢spenning. Her⁢ er noen ‌av de‌ mest‌ etterlengtede‍ julekalenderne for årets julesesong:

  • NRK Super Julekongen: En populær favoritt blant barna med nye episoder ⁢og morsomme utfordringer.
  • TV​ 2’s Juleønsket: En ⁤hjertevarm serie som følger en spennende jakt etter det ultimate juleønsket.
  • Netflix’s The Christmas Chronicles: ⁣En magisk julekalender⁤ full av eventyr og overraskelser for‌ hele familien.

Disse julekalenderne lover å skape magi og julestemning for alle aldre. Hold ⁢deg oppdatert for mer⁤ informasjon ⁤om når de forskjellige julekalenderne blir tilgjengelige!

-​ Anbefalte​ julekalendere for hele familien

– Anbefalte julekalendere for hele‍ familien

Årets⁢ julekalendere er endelig her, og det er på ​tide å⁢ finne ut hvilken julekalender som ⁤passer best for din familie ⁢i 2022. ⁣Her er‌ noen av de anbefalte julekalenderne for hele familien:

  • “Jul i⁣ Blåfjell” – En ⁣klassisk julekalender som tar deg med på et magisk eventyr i Blåfjell.
  • “The Mandalorian” – ‍For Star Wars-fans, denne julekalenderen er fylt med ​spennende overraskelser fra det fjerne galaksen.
  • “Petter Kanin julekalender” -‌ Perfekt​ for de⁢ yngste i familien, denne julekalenderen bringer‌ Peter Rabbit ‍og vennene på eventyr hver dag i desember.
Julekalender Pris
Jul i Blåfjell 399 kr
The Mandalorian 499 kr
Petter Kanin julekalender 299 ⁢kr

- ‍Hva‌ du kan forvente av årets julekalendere

– Hva⁤ du kan ‍forvente⁣ av årets julekalendere

Årets julekalendere er alltid et spennende tema! ⁢Med 2022⁢ rett ⁣rundt hjørnet, kan ⁤vi‍ ikke unngå å‌ begynne ‌å lure på ⁣hva slags julekalendere som vil forkjære ⁣denne sesongen. Fra ⁢tradisjonelle sjokoladekalendere til trendy ​beauty-kalendere, mulighetene‍ er uendelige!

I år kan du forvente alt fra bærekraftige julekalendere med miljøvennlige gaver til luksuriøse kalendere fylt med velværeprodukter. Noen vil til⁢ og med inkludere overraskende‌ teknologiske gadgets og eksklusive matvarer. Uansett​ hva du⁣ foretrekker, vil det definitivt‍ være en julekalender som passer ‌din smak‍ og ⁤stil!

Takk for at du tok deg tid til å lese om hvilken​ julekalender som kommer i 2022. Så langt har det vært lite informasjon tilgjengelig, men vi håper at denne artikkelen har gitt deg litt innsikt i hva du kan ⁢forvente deg⁤ i neste års⁢ julekalender til glede for både barn og voksne. Husk å ⁢følge med for oppdateringer og ⁢nyheter om julekalendere i tiden fremover. Vi⁤ gleder oss til å se hva ‌som blir tilgjengelig og ønsker deg en magisk juletid når desember‌ endelig kommer!